notyouralien
home TWITTER INSTAGRAM TUMBLR follow DASH

Restart
0 Cutiepie(s) | Dec 19, 2015 8:53 AM



Assalamualaikum :)

So.... a new start? Hehe.

Aku start menulis dekat blog ni since darjah 6 or maybe darjah 5. Sampai lah sekarang dah 17 tahun. Dah besar dah Zahidah ni haa.

Jadi, bayang je lah betapa kelakar nya post-post zaman tok kaduk tu. Ya Allah, aku bukak balik tadi... rasa.... hahhhhahahahhahhahaha. Memalukan. Itu je yang mampu aku describe 😂

Zaman tu tak matang lagi. Eheh. Sekarang tak matang lagi jugak. Tapi matang lah daripada zaman dahulu kala tu. Sakai gilaaa hahahahaha aku mintak maaf kepada sesiapa yang baca blog aku time tu hahaha.

Maka..... restart? Refresh? 😁

Tapi post-post lama aku revert to draft je. Sayang deh nak delete. Berguna tu kot kot lah di masa hadapan aku bosan, sedih, depressed, bukak blog tengok balik post zaman darjah 6, confirm terhibur 😂 mungkin gelak tak berhenti 7 hari 7 malam.

K. Tu je. Sekian. 
Assalamualaikum :)



Semoga yang ditulis akan datang ni mendatangkan manfaat dan keamanan sejagat 😂

Labels:

Zahi, 19 already?

Cheerful 98% of the time but that 2% of emotional wreck is kinda hard to handle.

A girl who blogs for the sake of her weak memory.

I speak and blog rojak-ly.

UTeM, Melaka | Kuantan, Pahang
Archive

Click Click!

Cbox


Positive vibes

There will always be a reason why you meet people. Either they will change your life or you're the one that will change theirs.
Basecode by Koala
Inspiration from mymostloved .
Fully edited by Zahi